Publicitate

Featured Links:
Banner

Localizare in limba bulgara
Localizare

Localizare in limba bulgara:

  • software si aplicatii;
  • website-uri;
  • jocuri video;
  • manuale de utilizare;
  • platforme de invatamant la distanta.

   Ce inseamna localizarea de website sau software?


   Adaptarea textului si continutului cultural la o audienta tinta specifica unei anumite tari sau regiuni (in cazul nostru Bulgaria).
   Localizarea (L10N) reprezinta traducerea continutului unui website sau software dintr-o limba in alta. Procesul de localizare este mult mai complex decat procesul traducerii lingvistice propriu-zise, deoarece presupune luarea in considerare a aspectelor culturale, tehnice si de continut.
   LISA (Asociatia de Standardizare a Industriei Localizarii) formuleaza localizarea ca fiind:
"procesul de modificare a produselor sau a serviciilor pentru a corespunde si a fi adaptate trasaturilor specifice ale unei piete"
 Global Research ne arata ca 50,4% din utilizatorii de web vorbesc o limba nativa, alta decat engleza , astfel ca vorbindu-le potentialilor clienti in limba lor (in cazul nostru limba bulgara) veti avea un avantaj competitiv.

 

    Traducere si localizare de website sau software:


    Reprezinta un proces pe mai multe nivele care presupune atat experienta in programare, cat si cunostinte lingvistice/culturale. Daca oricare dintre acestea lipseste, sansele sunt ca proiectul de localizare sa intampine probleme.
   Noi luam acesti factori in calcul si va oferim localizarea website-ului dvs. care va fi recunoscut in Bulgaria si in spatiul virtual bulgaresc. De asemenea vom folosi cuvinte cheie bulgaresti si continut care va promova site-ul dvs. in pozitii mai bune in google.bg, cand potentialii clienti din Bulgaria cauta in google produse sau servicii asemanatoare cu cele oferite de dvs. Metoda noastra de lucru este ca in timpul localizarii/traducerii a site-ului dvs. sa fim asistati de corector/vorbitor nativ de limba bulgara, care evalueaza localizarea pentru a corespunde pietei locale.
   Potrivit unui studiu realizat de Forrester Research, vizitatorii petrec in medie de doua ori mai mult timp pe un site oarecare daca acesta este in limba lor natala.
   Localizarea site-ului Dvs. inseamna profit! Prin localizare veti atrage mai multi vizitatori care vor petrece mai mult timp pe site-ul dumneavoastra, fiind in acelasi timp mai tentati sa va achizitioneze produsele/serviciile.
   Rolingua va ofera sansa sa va extindeti afacerea pe intreaga piata din Bulgaria, transmitand clientilor, in propria lor limba, o imagine corecta a produselor sau serviciilor dumneavoastra.
   Localizarea site-urilor web este un proces care permite nu doar traducerea continutului site-ului dumneavoastra in limba bulgara, ci adapteaza cultura companiei dumneavoastra la valorile locale ale clientilor.

 

Ancheta

Cat de des aveti nevoie de traduceri de limba bulgara intro luna?
 

Cine este online

Avem 2 vizitatori online